Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Θωρακίζει» ακόμη περισσότερο τη μεσαία της γραμμή η Δόξα Ασσήρου!

Παίκτης της Δόξας Ασσήρου λογίζεται εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Κατσαμακίδης, ο οποίος μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Κυμίνων συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ασσήρου για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Θετικό πρόσιμο στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου στο χθεσινό νικηφόρο πέρασμα της ομάδας επί του Ιωνικού.


Ο 33χρονος αμυντικός μέσος Γιάννης Κατσαμακίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Άρη όπου έμεινε για 11 χρόνια, και στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία από τον Μακεδονικό. Συνέχισε στον ΠΟ Ν. Καλλικράτειας στη Δ’ Εθνική και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την ΑΟ Γλυφάδας με την οποία αγωνίστηκε στο Νότιο όμιλο της Football League. Έπειτα, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Χαλκιδική όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στον Θερμαϊκό Πορταριάς, στον Ερμή Ν. Ποτίδαιας και από εκεί μετά και τις πολύ καλές του εμφανίσεις τον ενέταξε στο δυναμικό της ο Αετός Βαρβάρας. Το Καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε και πάλι στον Ν.ΠΟΝΚ Καλλικράτειας. Επόμενή του ομάδα ήταν η Αναγέννηση Επανομής στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ και στη συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για 3 χρόνια στον Ιωνικό Ιωνίας με 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην ΑΕ Καλαμπακίου, τον Διαγόρας Βραχνέικων και τον Απόλλων Παραλιμνίου στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Κυμίνων όπου και αποχώρησε πριν λίγες ημέρες για να ενταχθεί στη Δόξα Ασσήρου. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ