Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τιμούρ Κετσπάγια: «Μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας.

0 56χρονος μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του αλλά και για το πότε κατάλαβε πως η Γεωργία θα προκριθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία.

Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ