Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ: «Οι παίκτες προσπαθούν να δημιουργήσουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε»

Στις όμορφες στιγμές της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League αναφέρεται σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής.

Ο Γιώργος Μπαντής μέσω των κοινωνικών δικτύων αναφέρθηκε σε στιγμές όπως το συγκινητικό στιγμιότυπο του Χουάνκαρ, την κίνηση του Γιάννη Μιχαηλίδη και την αγκαλιά του Λαζάρου Ρότα προς το παιδί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

«Ο Χουάνκαρ με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγνώμη για το αγωνιστικό «λάθος» του, ο Αθανασιάδης εξομολογείται τι τον βοήθησε να σηκωθεί ξανά, ο Μιχαηλίδης αφιερώνει το γκολ στον πατέρα του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ο Μπακασέτας δεν πανηγυρίζει σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του, ο Ρότα βγαίνοντας από το γήπεδο αγκαλιάζει ένα παιδί με φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως έκανε και ο Κωνσταντέλιας λίγες ημέρες νωρίτερα, οι Ελ Αραμπί και Ανσαριφάντ ‘’υποκλίθηκαν’’ ο ένας στον άλλον, ο Αλμέιδα αποθεώνει τον Ιωαννίδη στη Συνέντευξη Τύπου, προτρέποντάς μας να τον απολαύσουμε όσο είναι εδώ.

Η πίεση του πρωταθλητισμού και η τοξικότητα που (δυστυχώς) πολλές φορές περικλείει τις ομάδες είναι αφόρητες, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δημιουργήσουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Ξέρω πως δεν το καταφέρνουν πάντα, δεν είναι εύκολο, είναι άνθρωποι, είναι παιδιά, είναι τα παιδιά μας. Αγαπήστε τους, συγχωρέστε τους, αγκαλιάστε τους, χειροκροτήστε τους κι όταν η μπάλα πάει δοκάρι κι έξω, κι όταν χαθούν πρωταθλήματα, κύπελλα η σημαντικές προκρίσεις.

Μόνο να κερδίσουμε έχουμε ως κοινωνία από εκείνους, ας τους βοηθήσουμε να το καταλάβουν κι ας τους ενισχύσουμε να το χρησιμοποιήσουν».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ