Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα Χανιά «έπιασαν» την Καλλιθέα! (Video)

Σπουδαία νίκη πέτυχαν τα Χανιά πριν λίγη ώρα επί της Καλλιθέας, η οποία φέρνει τους Κρητικούς στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου, σε ισοβαθμία (28β.) με την σημερινή αντίπαλό τους.

 

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε με ωραία κεφαλιά στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Μάναλης, ενώ 21 λεπτά αργότερα (31′) ο Άγγελος Κόλα με κοντινό πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του ΑΟΧ. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μείωσε στο 57′ με εκπληκτικό «ψαλιδάκι» του Γιάννη Λουκίνα, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το ματς, αφού το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

 

Την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ, τα Χανιά θα φιλοξενηθούν από την Ηλιούπολη (08/04), ενώ η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλαμάτα (14/04).

 

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Σιλά (74′ λ.τ Παναγιώτου), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Νίλι (68′ Κατσούρρι), Ντίας (68′ Τσορνομάζ), Τσέλιος (57′ Μιούλερ), Λεμονής, Μάναλης, Κόλα (57′ Μάνος).

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Ρομαό, Τσιβελεκίδης, Ουές, Καινούργιος, Μουστακόπουλος (46′ Σίλβα), Ματίγια, Ντεμέτριους (46′ Λουκίνας), Βασιλόγιαννης (73′ Τόρες), Μουτίνιο (87′ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ