Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Η ώρα της σαμπάνιας!

Οι “λύκοι” που καλούνται να “δαγκώσουν” για τελευταία φορά, το όνειρο που φτιάχτηκαν για να το ζήσουν και η Αστραπή που δεν πρέπει επουδενί να τους “χτυπήσει”.

Όταν στις 23 Δεκεμβρίου του 2022 εκαναν την εμφάνιση τους στα social media οι ΎΛΤΕΞ Λύκοι το μόνο που ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε ήταν ότι υπήρχε στην ανατολική Θεσσαλονίκη ένα σύνολο ανθρώπων με τη διάθεση να ανοίξει ξανά το “βιβλίο” που είχε κλείσει για τη συνονόματη της 15 χρόνια πριν. Αργότερα μάθαμε. Με το πρώτο πράγμα που μας έγινε γνωστό να είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα νεαρών σε ηλικία ανθρώπων και πάνω απ’ όλα φίλων που είχαν ένα και μόνο στόχο. Κι αυτός είναι να πράξουν το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται. Ενώ παράλληλα φτιάχνουν μια ομάδα όχι ικανή να πρωταγωνιστήσει αλλά προορισμένη για αυτό. Και κάπως έτσι, λιθαράκι λιθαράκι φτάσαμε εδώ. Στο σήμερα. Όπου σχεδόν 6,5 μήνες μετά το πρώτο τους λάκτισμα στη Γ’ Κατηγορία οι “λύκοι” έχουν κερδίσει την πρώτη άνοδο της νεότερης ιστορίας τους και αυτό το Σαββατοκύριακο ετοιμάζονται να πάρουν και το πρώτο τους πρωτάθλημα. Δημιουργώντας μια πολύ ωραία αρχή σε ένα “success story” που έχει τόσο πολύ ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ειδικότερα οι “ρίζες” του. Τελευταίος τους αντίπαλος η Αστραπή. Μια ομάδα που ναι μεν κλείνει την πεντάδα του πρωταθλήματος αλλά το 1-6 του πρώτου γύρου υπέρ των πρωτοπόρων δεν μας αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες για τα μελλούμενα.

Για αυτό, ακόμα κι αν προδικάζουμε για ακόμα μια φορά, θα δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιώργο Σιδερίδη, τον Ηλία Θουλιώτη, τον Νίκο Τσακαλίδη, τον Σταύρο Ινταχόσα, τον Βασίλη Μανωλάκη και τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου για όσα έχουν καταφέρει φέτος και για όσα πρεσβεύουν από την πρώτη μέρα της σύστασης του.

Η ανακοίνωση

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΝ Αστραπή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος δίνοντας το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της!

Με νίκη, η ομάδα μας στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΜ.

Σας περιμένουμε όλους στο «σπίτι» μας, στο Γήπεδο της Μίκρας για τη νίκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΥΛΤΕΞ Λύκοι 40 (13-1-2)


2. Ήφαιστος 35 (11-2-3)

3. Αστραπή Νεάπολης 33 (10-3-3)

4. Πόρτο Σαλόνικο 30 (9-3-4)

5. ΑΕΝ Αστραπή Θεσ/νίκης 28 (8-4-4)

6. Μακεδόνες 27 (9-0-7)

7. Ελπίδες Ηλιούπολης 18 (6-0-10)


8. Ακαδημία Ποδ/ρου Ζ. Ζάχος 13 (4-1-11)

9. Πυρσός Θεσσαλονίκης 6 (2-0-14)

10. ΑΣ Ελλιώνων 2 (0-2-14)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ