Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χοσέλου: Η απίθανη ιστορία του λυτρωτή της Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Μια ακόμα από τις πολύ ωραίες ιστορίες που μας προσφέρει το ποδόσφαιρο έλαβε χώρα χθες βράδυ στο “Santiago Bernabeu”. Με πρωταγωνιστή έναν Ισπανό γεννημένο στη Γερμανία.

Ο λόγος βέβαια για τον Χοσέλου. Τον υψηλόσωμο Ίβηρα επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι αυτός που καλείται να αναπληρώσει το κενό που άφησε στη θέση του σέντερ φορ η φυγή του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Ίβηρας, πανύψηλος φορ των 191 εκατοστών λοιπόν, που έχει βρεθεί στη “Βασίλισσα” με ετήσιο δανεισμό από την Εσπανιόλ (500 χιλιάδων €) επειδή δεν μετέβη στη Μαδρίτη ο Κιλιάν Εμπαπέ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, πέτυχε χθες βραδυ τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας του (88′, 90+1′) ανατρέποντας το σκορ, που δεν ευνοούσε την ομάδα του, στέλνοντας την στον τελικό του Champions League στο “Wembley”. Δύο χρόνια μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό του Παρισιού, το οποίο ο τωρινός ήρωας των “blancos”παρακολούθησε ως φαν τους από την κερκίδα.

Photo credits: OneFootball (Facebook account)

Κλεινοντας, τη δική της σημασία έχει η διαδρομή του σωτήρα της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο. Που ξεκινάει από την Καστίγια (δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης), συνεχίζεται σε μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Αγγλιας. Καταστρώνοντας έτσι ένα μονοπάτι που σίγουρα δεν προέδιδε με κανέναν τρόπο ότι ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη επιθετικός και βαμμένος “madrilista” θα έφτανε στα 34 του να υπηρετεί τη μεγάλη του αγάπη. Στέλνοντας τη μάλιστα ένα βήμα μακριά από την 15η ευρωκούπα της ιστορίας της.

Δείτε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν: Και στο τέλος δεν κερδίζουν οι Γερμανοί (Video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ