Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Και στο τέλος δεν κερδίζουν οι Γερμανοί (Video)

Η Ρεάλ με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χοσελού, πέτυχε άλλη μία ιστορική ανατροπή πριν λίγες ώρες, θυμίζοντας… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του 1999, η οποία σχεδόν με τον ίδιο τρόπο είχε κερδίσει τη Μπάγερν, μόνο που τότε η νίκη έκρινε τον νικητή του κυπέλλου με τα μεγάλα αυτιά.

 

Η «βασίλισσα» με σκορ 2-1, πήρε τη νίκη στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και μαζί την πρόκριση στον τελικό, έπειτα κι από το 2-2 του Μονάχου. Ο Αλφόνσο Ντέιβις άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα υπέροχο γκολ, ενώ η ομάδα του Αντσελότι γύρισε το ματς με τον Χοσέλου στο 88′ και στο 90’+2′ και έστειλε τους Ισπανούς στο «Γουέμπλεϊ», όπου την 1η Ιουνίου θα κοντραριστούν με την Ντόρτμουντ.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70′ Καμαβινγκά), Κρόος (69′ Μόντριτς), Βαλβέρδε (81′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10′ Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81′ Χοσέλου), Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78′ Κιμ), Μουσιάλα (85′ Μίλερ), Γκνάμπρι (27′ Ντέιβις), Κέιν (85′ Τσούπο-Μότινγκ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ