Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα βρίσκονται στον τελικό του Conference League»

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα βρίσκονται στην ΟΠΑΠ Αρένα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη υπέρβαση και βρίσκεται στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα (29/05, 22:00), σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τόσο την ιστορία του Ολυμπιακού όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τη συγκεκριμένη μεγάλη αναμέτρηση, επικρατεί ανησυχία στους Ιταλούς, καθώς όπως υποστηρίζουν, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα βρεθούν στην ΟΠΑΠ Αρένα και αναμένεται να στηρίξουν τον ιταλικό σύλλογο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, έχουν δοθεί στη διάθεση των δύο ομάδων 18.000 εισιτήρια, τα οποία θα μοιραστούν και έτσι κάθε σύλλογος θα έχει την ευκαιρία να έχει στο πλευρό τη μεγάλη ημέρα του τελικού 9.000 φιλάθλους.

Λόγω των ακριβών αεροπορικών εισιτήριων, αλλά και του φόβου για πιθανά επεισόδια, οι Ιταλοί δεν θα μπορέσουν να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια που τους έχουν δοθεί για να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης (29/05).

Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα και αρκετά εισιτήρια έχουν «εξαφανιστεί» κάτι που προκάλεσε την έντονη ανησυχία των Ιταλών ενόψει της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως αυτή η απότομη αύξηση της ζήτησης των εισιτηρίων, οφείλεται στο γεγονός πως οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και της Ένωσης αγοράζουν τα εισιτήρια για να βρεθούν στην ΟΠΑΠ Αρένα και να υποστηρίξουν την Φιορεντίνα, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ελπίζουμε τίποτα απ’ αυτά να μην ισχύει και να είναι όλα φήμες των Ιταλών, οι οποίοι ίσως να έχουν σκοπό να… δημιουργήσουν κλίμα, δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του Conference League.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ