Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλ Ιτιχάντ: Έτοιμη να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (videos)

Η άνοιξη του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και η Αλ Ιτιχάντ σέρνει τώρα το χορό.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν για τη Σαουδική Αραβία το δικό της all in στην αγορά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Που κλονίστηκε από τις ορέξεις ενός τύπου, ο οποίος κατασπατάλησε σχεδόν μονομιάς αμύθητα πόσο και γέμισε τα γήπεδα της χώρας του με διεθνείς αστέρες του δημοφιλέστερου αθλήματος. Προεξάρχοντος φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο που υπήρξε ο πρώτος και ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που πάτησε το έδαφος της “χώρας των πλουσίων”.

Ο Πορτογάλος, τον οποίο ακολούθησαν παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ν’ Γκολό Καντέ, ο Ριάντ Μαχρέζ, ο Φαμπίνιο, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο Σεν Μαξιμέν και πολλοί άλλοι που υπέκυψαν στον πειρασμό των εκατοντάδων εκατομμυρίων που απλώθηκαν μπροστά τους από τον σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν και το *PIF (Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων) που αποτελεί την προσχηματική προκάλυψη της ενασχόλησης του πάμπλουτου Σαουδάραβα με εγχώριο ποδόσφαιρο. Στο οποίο επενδύει από τέσσερις διαφορετικές πηγές που ταυτόχρονα αποτελούν και τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας (Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί).

*PIF: Public Investment Fund

Βέβαια, τη στιγμή που μιλάμε, αν και μένει πίσω από όλες κινείται ενεργά μόνο όσον αφορά τα τεκταινόμενα της Αλ Ιτιχάντ. Που ήταν πέρυσι και η ομάδα με τις περισσότερες αποτυχημένες μεταγραφές (Μπενζεμά, Καντέ, Ζότα, Νούνο Εσπίριτο Σάντο). Άρα και τη μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση. Η οποία όπως φαίνεται θα έρθει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό από την Premier League.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΝΤΙΑΜΠΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

 

Άστον Βίλα

 

Premier League

Εμφανίσεις: 38

Γκολ: 6

Ασίστ: 8

 

Conference League

Εμφάνισεις: 11

Γκολ: 3

Ασίστ: 1

 

FA Cup

Εμφανίσεις: 3

Γκολ: 1

Ασίστ:

 

Carabao Cup

Εμφανίσεις: 1

Γκολ:

Ασίστ:

Την οποία πρώτος αναμένεται να αφήσει ο Μούσα Ντιαμπί που φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ύψους 60 εκατομμυρίων. Που για να επικυρωθεί απομένουν μόνο τα ιατρικά τεστ των επόμενων ημερών σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΝΤΕ ΝΠΡΟΥΙΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

 

Μάντσεστερ Σίτι

 

Premier League

Εμφανίσεις: 18

Γκολ: 4

Ασίστ: 10

 

Champions League

Εμφανίσεις: 2

Γκολ: 2

Ασίστ: 2

 

FA Cup

Εμφανίσεις: 5

Γκολ:

Ασίστ: 5

 

Community Shield

Εμφανίσεις: 1

Γκολ:

Ασίστ: 1

Ο οποίος στην περίπτωση του Κέβιν Ντε Μπρούιν, που αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο των “κιτρινόμαυρων Αράβων”, έρχεται σε σύγκρουση με μεγάλα και έμπιστα μέσα τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Βέλγος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την αραβική ομάδα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΣΟΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

 

Μάντσεστερ Σίτι

 

Premier League

Εμφανίσεις: 33

Ανέπαφες εστίες: 13

Γκολ που δέχθηκε: 30

 

Champions League

Εμφανίσεις: 7

Ανέπαφες εστίες: 1

Γκολ που δέχθηκε: 6

 

Club World Cup

Εμφανίσεις: 2

Ανέπαφες εστίες: 2

Γκολ που δέχθηκε:

 

Super Cup

Εμφανίσεις: 1

Ανέπαφες εστίες:

Γκολ που δέχθηκε: 1

Που ταυτόχρονα στοχεύει και στον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα υψηλότατου επιπέδου, Έντερσον Μοράες. Ο οποίος είναι άκρως θετικός σε μια μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία.

Που δεν έχει συμβεί προς ώρας λόγω της αρνητικής στάσης της Μάντσεστερ Σίτι στα 30 εκατομμύρια ευρώ της Αλ Νασρ. Στάση άκρως αντίθετη με αυτή που κρατούν οι πολίτες στο ζήτημα του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Κλείνοντας, είναι μάλλον θλιβερό να βλέπεις το χρήμα να αδειάζει το ποδόσφαιρο από αυτούς που το κάνουν καλύτερο. Και γι’ αυτό ευχόμαστε, αν είναι να μη γίνει κάποια από τις τρεις κινήσεις, αυτή να είναι του Βελγίου μαέστρου. Καθότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των τελευταίων ετών στο αγαπημένο μας άθλημα αλλά και για έναν ποδοσφαιριστή με μερικά ακόμα διαθέσιμα χρόνια στο πιο υψηλό επίπεδο. Όπως προκύπτει από την ηλικία του (33).

 

Δείτε ακόμη:

Αραβικό ποδόσφαιρο: Δεν είχε αντίπαλο φέτος το καλοκαίρι ξοδεύοντας τα περισσότερα χρήματα που έδωσε ποτέ

Αραβικό Ποδόσφαιρο: Αφού αγόρασε ταλέντο, το γυρίζει στις σφυρίχτρες

Αραβικό ποδόσφαιρο: Η προειδοποίηση του Ρονάλντο και η αρχή της υλοποίησης του πλάνου

Λίβερπουλ: Καλοκαίρι “κόκκινων” αποχαιρετισμών και αλλαγής “σελίδας”

UEFA: Καλές και πολύ σωστές οι παρατηρήσεις κύριε Τσέφεριν, αλλά μήπως πρέπει να πάρουμε και μέτρα;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ