Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αραβικό Ποδόσφαιρο: Αφού αγόρασε ταλέντο, το γυρίζει στις σφυρίχτρες

Το να φτιάξεις το ποδόσφαιρο σου είναι τόσο απλό που μπορεί να γίνει και εξωφρενικά δύσκολο. Ή τουλάχιστον αυτό θα ίσχυε αν δεν μιλούσαμε για τη Σαουδική Αραβία και τον τρόπο που προσπαθεί αυτή να δομήσει τη δική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Οι “αγαπητοί” μας λοιπόν Σαουδάραβες σκέφτονται μετά την αποστράγγιση του μεγαλύτερου ποσοστού ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούσε στη Ευρώπη το τελευταίο διάστημα και την προσέλκυση μερικών προπονητών, να αρχίσουν να προσλαμβάνουν διαιτητές από την Premier League προκειμένου να διευθύνουν τα παιχνίδια της Saudi Pro League έναντι παχυλών μισθών. Σε μια σκέψη που αν προχωρήσει θα αποτελέσει ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας, θα προτείναμε στους αδίστακτους “φίλους” μας από τον αραβικό κόσμο να το ξανασκεφτούν καθώς τα “σύννεφα” πάνω από την αγγλική διαιτησία κοντεύουν να δημιουργήσουν “καταιγίδα”. Ενώ παράλληλα ευχόμαστε το πράγμα να σταματήσει εκεί και να τη γλιτώσει ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός (σημαιάκια κόρνερ/δοκάρια) και οι φίλαθλοι.

Δείτε ακόμη:

Αραβικό ποδόσφαιρο: Η προειδοποίηση του Ρονάλντο και η αρχή της υλοποίησης του πλάνου

UEFA: Καλές και πολύ σωστές οι παρατηρήσεις κύριε Τσέφεριν, αλλά μήπως πρέπει να πάρουμε και μέτρα;

Αραβικό ποδόσφαιρο: Δεν είχε αντίπαλο φέτος το καλοκαίρι ξοδεύοντας τα περισσότερα χρήματα που έδωσε ποτέ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ