Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δοκιμασία για Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο…

Επιστροφή στην αγωνιστική κανονικότητα έχουμε το σαββατοκύριακο μετά την εμφάνιση της “ελπίδας” που μας στέρησε τις ρεβάνς του κυπέλλου την Τετάρτη και όχι μόνο.MATCHDAY λοιπόν αύριο με το πρώτο ματς της 20ης αγωνιστικής να είναι το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στην Λεωφόρο.

Σέντρα στις 15:00 αύριο (μετά την αλλαγή ώρας) για τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να κρατήσει το θετικό σερί του και να πάρει το ματς με μία καλή εικόνα αν είναι δυνατόν και τούς  φιλοξενούμενους να ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθούν στην 6η θέση που οδηγεί στα play off .

Χωρίς σοβαρά προβλήματα θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να έχει στα πιτς λόγω καρτών τον Βιγιαφάνιες και τον Αστέρα να πηγαίνει στην Αθήνα χωρίς τον επίσης τιμωρημένο Καννελόπουλο.

Οι δύο ομάδες δεν θα έχουν επίσης πολλές αλλαγές στα σχήματα τους όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ με τους παρακάτω σχηματισμούς να δείχνουν τις πιθανές 11άδες.

Παναθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς) 4-2-3-1: Μπρινιόλι , Κώτσιρας , Σένκεφελντ , Βέλεθ , Χουανκάρ , Μαουρίσιο , Ρούμπεν , Λούντβιστ , Βιτάλ , Αϊτόρ , Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης (Μ.Ράσταβατς) 4-2-3-1 : Παπαδόπουλος , Χριστόπουλος , Καστάνιο , Αλβάρεθ , Καρμόνα , Βαλιέντε , Μουνάφο , Ριέρα , Σόνι , Σίτο , Μπαράλες.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα αναμετρηθούν αύριο οι δύο ομάδες σε ένα άδειο “Απόστολος Νικολαϊδης ” μετά την μεγάλη ζημιά που υπέστη το σκέπαστρο του γηπέδου από την πλευρά των επισήμων  αλλά και τον περιορισμό της κυβέρνησης λόγο της πανδημίας .

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ