Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Καθάρισε η μία, σε κίνδυνο η άλλη!

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία 3-0

Για την 3η αγωνιστική των play-out η ομάδα του Βόλου «καθάρισε» την υπόθεση παραμονής νικώντας έπειτα από επτά (7) ανεπιτυχή αποτελέσματα! Απεναντίας η ομάδα της Φθιώτιδας προβλημάτισε ξανά και κινδυνεύει με υποβιβασμό στη SL2!

Κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Η μοναδική μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Φερνάντες από πλάγια θέση με απευθείας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Λαμία να «πατάει» καλύτερα και να δείχνει περισσότερο κινητική. Στο 53’ χάθηκε η κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Σιμόν από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βόλου! Επίσης στο 69’ ο Τζανδάρης με προβολή αστόχησε! Από εκείνο το χρονικό σημείο ο Βόλος άρχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο με τη Λαμία να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει! Στο 72’ από ασίστ του Άλχο, ο Μπαρτόλο με εντυπωσιακό σουτ πέτυχε το 1-0! Αμέσως μετά στο 73’ ο Φαν Βέερτ πέρασε τον Σαράνοφ όμως το πλασέ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι! Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με ακόμη δύο τέρματα! Στο 91’ ο Ροσέρο και στο 95’ ο Φεράρι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0!!

ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος – Άλχο, Σιέλης, Λογαράς, Φεράρι – Μεταξάς, Μπαριέντος – Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κορέα – Φαν Βέερτ

Λαμία: Σαράνοφ – Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης, Μπεχαράνο – Νούνιες – Μανούσος, Καραμάνος

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ