Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κλείνει το ρόστερ του με κινήσεις-αστραπή

Με πέντε προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ολοκληρώνει τη σύνθεσή της για τη σεζόν 2021-22.

 

Το τμήμα χάντμπολ Ανδρών του ΠΑΟΚ με αστραπιαίες κινήσεις συμπληρώνει το παζλ των παικτών του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο (7-8/8) οι Φώτης Μισαηλίδης (Αερωπός), Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Γιώργος Μπάρμπας (Ανόρθωση Κύπρου), Πέτρος Βαφείδης (Αερωπός) και Τάσος Τσαμουρίδης (Διομήδης Άργους). Με τον Δικέφαλο ανανέωσαν ο αρχηγός Απόστολος Παλάσκας, ο Νίκος Νικολαΐδης, ο Νίκος Τζωρτζίνης, ο Λούκα Στογιάνοβιτς, ο Βίκτορ Γκιγκόφ, ο Μπόγκνταν Μέντουριτς, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, και ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ καθώς θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τριπλό μέτωπο τη νέα σεζόν, πρωτάθλημα Hanball Premier, κύπελλο Ελλάδος και EHF European Cup. Έτσι φροντίζουν να ολοκληρώσουν τη σύνθεσή τους για να είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες όσο γίνεται νωρίτερα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ