Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Premier League, Νιουκάστλ και Λιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 χθες (17/9) στο St. James’ Park μένοντας αμφότερες μακριά από τη νίκη για ένα ακόμη παιχνίδι.

 

Σε έναν αρκετά καλό αγώνα με γρήγορο ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13′ με υπέροχο τέρμα του Ραφίνια με τεχνικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι της Νιουκάστλ κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 44′ με ωραία ατομική ενέργεια του Άλαν Σεν-Μαξιμίν.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, δημιούργησαν και έχασαν αμφότερες αρκετές ευκαιρίες αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Ένα σκορ που κρατάει πολύ χαμηλά και τους “ανθρακωρύχους” που βρίσκονται μετά από 5 αγώνες στη 18η θέση και τη ζώνη υποβιβασμού με μόλις 2 βαθμούς αλλά και τα “παγώνια” που έχουν μαζέψει ένα βαθμό παραπάνω και είναι στη 16η θέση προς το παρόν.

Την επόμενη εβδομάδα η Νιουκάστλ φιλοξενείται από τη Γουότφορντ ανώ η Λιντς υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ.

Νιουκάστλ (Μπρους): Ντάρλοου, Μανκίγιο (Κραφτ 81′), Χέιντεν, Λάσελς, Κλαρκ, Ρίτσι, Αλμιρόν (Φρέιζερ 62′), Γουίλοκ, Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον (Μέρφι 90’+1), Σεν-Μαξιμίν

Λιντς (Μπιέλσα): Μέσλιερ, Ντάλας, Άιλινγκ (Σάκλετον 89′), Κούπερ, Φίρπο, Φίλιπς, Ραφίνια (Σάμερβιλ 67′), Ροντρίγκο, Κλιχ, Τζέιμς (Ρόμπερτς 61′), Μπάμφορντ

Παρακολουθήστε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα πατώντας στο παρακάτω συνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJB0p3cyyjo 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ