Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιλική ισοπαλία στη Ρόδο!

Ρόδος και Ολυμπιακός Βόλου συναντήθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο του νησιού σε μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που είχε πολλά γκολ και αρκετό θέαμα με το τελικό σκορ να σταματά στο 2-2!

 

Στο 33’ τα «Ελάφια» άνοιξαν το σκορ με τον Βουργουντζή ο οποίος νίκησε τον Ξενοδόχοφ μετά από ωραία ασίστ του Παπάζογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54’ ο Κουντουριώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι για τους Βολιώτες, στο οποίο ο Μπάτροβιτς ευστόχησε για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα στο 56’ ο Μπάτροβιτς έγινε ο δημιουργός, καθώς με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Στάμου που πέτυχε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους! Στη συνέχεια η Ρόδος ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε στο 74’ σε 2-2 με κεφαλιά του Σταματελόπουλου, ενώ στο 76’ ο Καραγιώργης για τους γηπεδούχους σημάδεψε το δοκάρι του Βούγιοβιτς!

Ρόδος: Γκουγκουντρής, Βουργουντζής (46’ Μίγγος), Μακρυδημήτρης (58’ Σουλάι), Χύσι (46΄Καραγιώργης), Καψάλης (46’ Σάντο), Νικολόπουλος, Μάρκοβιτς (84’ Αδαμάκης), Σταματελόπουλος, Μαρσελίνιο, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ (46’ Βούγιοβιτς), Στάμου (63’ Ντουάρτε), Φιλίποβιτς (77’ Ονάνα), Μαρκοπουλιώτης (81’ Ξύδας), Σκοπελίτης (88’ Χατζής), Ναά (75’ Κόκας), Κόλα, Κιτόκο (46’Γραικός), Χάσεκ (46’ Μπάτροβιτς), Κουντουριώτης (83’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος (67’ Παπακώστας).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ