Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ήττες για τις Εθνικές μας στο Γκόλμπολ

Δεν τα κατάφεραν οι εθνικές μας (ανδρών και γυναικών) στην 2η αγωνιστική του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος γκόλμπολ που διεξάγεται στην Σαμψούντα.

 

Η γυναικεία ομάδα γνώρισε την ήττα από την Ουκρανία με 9-4 (ημίχρονο 4-1), χάνοντας τον ρυθμό της στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όπου η Ουκρανία πήρε προβάδισμα τριών γκολ. Αύριο πρωί (08.00 ώρα Ελλάδος) η εθνική μας αντιμετωπίζει την Γαλλία και με νίκη εξασφαλίζει τουλάχιστον την τέταρτη θέση η οποία την οδηγεί στα προημιτελικά.Για την εθνική μας η οποία έπαιξε με τις Άγκο, Νάκα, Χαλκιαδάκη, Τζάλλα, Μαυροβουνιώτη, σκόραρε η Άγκο (4 γκόλ). Για την Ουκρανία τα γκολ πέτυχαν οι Φακίεβα (7) και Λουκίαντσουκ (2).

 

Η ανδρική εθνική μας ομάδα ηττήθηκε επίσης, από την Φιλανδία με σκορ 13-7 (ημίχρονο 6-3), και πλέον όλα θα εξαρτηθούν από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Μαυροβούνιο αύριο και Γερμανία μεθαύριο) για την πρόκρισή της στους οκτώ. Για την εθνική μας (Λέσι, Σκουρμπούτης, Χατζηπάντου και Μπεζιάνι) σκόραραν οι: (Λέσι, Σκουρμπούτης, Χατζηπάντου και Μπεζιάνι) σκόραραν οι: Λέσι (4), Χατζηπάντου (2) και Μπεζιάνι (1) γκόλ. Για την Φιλανδία οι Μίναλα (8), Πόσιο (3) και Θιουμάκι (2). Ακολουθεί αύριο στις 10.20 το πολύ σημαντικό για την συνέχεια παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ