Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εύκολο πέρασμα της Ρεάλ από τη Μολδαβία

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 0-3 της Σερίφ στη Μολδαβία εξασφαλίζοντας έτσι τη πρόκριση στους 16 του θεσμού. Από την άλλη η ομάδα των Αθανασιάδη και Κολοβού θα συνεχίσει στο Europa League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Ρεάλ να μπαίνει δυνατά και να ψάχνει το γκολ που θα της έδινε το γρήγορο προβάδισμα. Και ο Ροντρίγκο όμως στο 18ο αλλά και ο Μπενζεμά στο 23ο λεπτό δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Το γκολ ήρθε τελικά στο 30 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα που κόντραρε σε αμυντικούς ξεγελώντας έτσι τον Αθανασιάδη. Μετά το 0-1 η Ρεάλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ το οποίο και βρήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με υπέροχο πλασέ του Κρόος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε και το πρώτο. Η Ρεάλ δεν κατέβασε ταχύτητα συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 55ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπενζεμά να νικήσει τον Αθανασιάδη με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή . Από το σημείο εκείνο και μετά η Ρεάλ έριξε το ρυθμό της και η Σερίφ έψαξε το γκολ της τιμής χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το σουτ του Κριστιάνο που σταμάτησε στο δοκάρι του Κουρτουά. Το 0-3 πάντως  έμελλε να είναι το τελικό σκορ με τη Βασίλισσα να παίζει την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά κόντρα στην Ίντερ.

Σέριφ: Αθανασιάδης, Κονστάνζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Άντο, Τραορέ (81 Κοχοκάρου), Κολοβός (59′ Νικόλοβ), Μπρούνο (60′ Κέστον Τζουλιέν), Καστανιέδα (59′ Γιανσάν).

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (65′ Βάσκες), Μιλιτάο, Αλάμπα (65′ Νάτσο), Μεντί (61′ Μαρσέλο), Κρόος, Κασεμίρο (84′ Μπλάνκο), Μόντριτς, Ροντρίγκο (84΄Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ