Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ένας ποδοσφαιριστής «θρύλος» σε μία ιστορική ομάδα της Κρήτης!

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών βρέθηκε στις ακαδημίες μίας ομάδας του Ηρακλείου Κρήτης που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και συνεχίζει την ονειρική της πορεία κάνοντας καθημερινά άλματα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηπαναγή και τον Πόρο ο οποίος διοργάνωσε διήμερο camp στο «Ικάριο» μαζί με τον «Βάσια», ο οποίος προσέφερε χαρά στα νέα ταλεντάκια του ποδοσφαίρου, γνώση και φυσικά μία μεγάλη εμπειρία.

Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασαριωτάκης μαζί με τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μίλησαν στα παιδιά της ακαδημίας, ευχαρίστησαν τον κύριο Χατζηπαναγή και έβγαλαν όλοι μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες.

Επιπλέον ο Χατζηπαναγής μαζί με τον συνεργάτη του Νίκο Φράγκο στάθηκαν στο γεγονός του ότι πολλά νέα παιδιά Ελληνόπουλα «χάνονται» και δεν φτάνουν ένα βήμα παραπέρα, πράγμα το οποίο φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι πολλές Ελληνικές ομάδες έχουν στο ρόστερ τους περισσότερους ξένους, κάνοντας αυτό το σχόλιο χωρίς ξενοφοβία, αλλά θέλοντας να επισημάνει ότι πρέπει να στηρίζουμε τα «δικά μας» παιδιά και να αναδεικνύει η εκάστοτε ομάδα τα ταλέντα των ακαδημιών της.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής παραχώρησε μία δήλωση αναφορικά με το παραπάνω θέμα στην Μάνια Ζαχαριουδάκη και στο «www.athlitikoskosmos.gr»:

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που φταίει και δεν προχωράνε τα παιδιά που έχουν προοπτικές εξέλιξης από τις ακαδημίες, ένα βήμα παραπέρα;

«Είναι κάτι που αναφέρω σε όλες τις συνεντεύξεις μου, δεν φταίνε οι Ακαδημίες απλά όταν βλέπουν ότι ένα παιδί έχει προοπτικές πρέπει να προτείνουν και τα Ελληνόπουλα σε μεγαλύτερες ομάδες. Και ειδικά στην Super league θεωρώ ότι πρέπει να περιοριστούν οι ξένοι.

Δεν το λέω με ρατσιστικό τρόπο απλά πρέπει και χρειάζεται να παίξουν και τα δικά μας παιδιά. Υπάρχουν τόσες ακαδημίες και αυτά τα παιδιά πρέπει να δοκιμαστούν και να τους δοθεί η ευκαιρία της εξέλιξης. Όταν υπάρχει ένας καλός παίκτης πρέπει να τον δοκιμάζουν, να του δίνουν την ευκαιρία, αλλιώς πώς θα εξελιχθεί ένα βήμα παραπέρα»;

Παρακάτω θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον Χατζηπαναγή, τον Λ. Αυγενάκη και τον κύριο Ασσαριωτάκη, με τα παιδιά της ακαδημίας του Πόρου:

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ