Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με τέτοιες εμφανίσεις ΠΑΣ μπροστά!

ΠΑΣ Γιάννενα-ΝΠΣ Βόλος 3-2

Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο ΠΑΣ Γιάννενα που σήμερα «χόρευε» στη βροχή και με σπουδαία ανατροπή νίκησε την ομάδα του Βόλου!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ορός από κοντά σκόραρε! Άμεση και γρήγορη ισοφάριση για τον ΠΑΣ στο 12ο λεπτό με τον Κάργα που με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-1! Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να δείχνουν τις επιθετικές τους αρετές. Στο 40’ ο Βόλος γύρισε το ματς σε 1-2 με το άκρως εντυπωσιακό γκολ του Σωτήρη Νίνη ο οποίος κατάφερε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι! Μεγάλη φάση για τον Βόλο είχαμε στο 45’ αλλά ο Σοάρες σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο αποφασιστικά και ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 με σκόρερ τον Περέα! Το δυνατό και συνάμα όμορφο παιχνίδι συνεχίστηκε με συγκινήσεις μέχρι και τα τελευταία λεπτά! Στο 86’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ο Εραμούσπε ήταν εύστοχος και έτσι έκανε την ανατροπή για το 3-2! Ο Βόλος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε μοναδική φάση για να πετύχει γκολ, όμως οι αμυντικοί των Ιωαννίνων απομάκρυναν σχεδόν πάνω στη γραμμή!

ΠΑΣ Γιάννενα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62′ Λώλης, 95′ Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέϊρα (87′ Λιάσος) και Περέα.

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77′ Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89′ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90′ Τερεζίου) και Φαν Βεέρτ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ