Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟ κόντρα στον Ατρόμητο (2-0)

Σε ένα βροχερό απόγευμα στο ” Απόστολος Νικολαϊδης ” ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 σκορ επί του Ατρομήτου και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετά για να πανηγυρίσουν οι πράσινοι μία ακόμη νίκη που τους δίνει την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καρλίτος στο 31′ και Παλάσιος στο 75‘ οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός κόντρα στην καλοστημένη μεσο-αμυντική γραμμή του Ατρομήτου. Στο 31ο λεπτό ο Παναθηναϊκός πήρε εν τέλει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αϊτόρ σέντραρε εξαιρετικά και ο Καρλίτος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 όπου έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έχασε την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που είχε όταν μετά από σουτ του Σπιριντόνοβιτς ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μπρινιόλι μπλόκαρε τη μπάλα. Στη συνέχεια οι πράσινοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα με τους Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδη και Παλάσιος να μη βρίσκουν δίχτυα. Στο 75ο λεπτό όμως, ο Παλάσιος πέτυχε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό με δυνατό συρτό σουτ στη γωνία του Γιαννιώτη κλειδώνοντας έτσι τη νίκη και τους 3 βαθμούς για το τριφύλλι.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναθηναϊκός(Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια (81΄ Σένκεφελντ), Βέλεθ, Σάντσες, Πέρεθ, Μαουρίτσιο (65΄ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνες, Παλάσιος, Αϊτόρ (65΄Αλεξανδρόπουλος) Καρλίτος (65΄ Μακέντα)

 

Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαϊας, Χαρίσης (67΄ Μπετινέλι), Μουνίθ (79΄ Γκαλβάο/87΄ Τζαβίδας), Κουλούρης (79΄ Τζαβίδας) Σάλομον (79΄ Ντένιτς), Μαυρομμάτης, Στρούγγης (67΄ Νάτσος), Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς

 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Αγγελάκης (Μαλεδονίας)
VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ