Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας τη Λαμία και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό.

 

Η νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League την περασμένη Πέμπτη απέναντι στη Λίνκολν έδωσε στον ΠΑΟΚ την ψυχολογική τόνωση που τόσο πολύ είχε ανάγκη για να ξεπεράσει όλα όσα έφεραν τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου μήνα. Ο Δικέφαλος θέλει αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα όπου ρεαλιστικό στόχο πλέον αποτελεί η 2η θέση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Τέιλορ, τους οποίους θα ξαναδούμε να αγωνίζονται από τη νέα χρονιά. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες μετά τα προβλήματα που αποκόμισαν από τον αγώνα με τη Λίνκολν έδειξαν ότι αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση β’ βαθμού. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι και οι Μιτρίτσα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα.

Η αποστολή των ασπρόμαυρων αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τούμπας τους: Γκαραβέλη, Saranov, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Adejo, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βύντρα, Golemic, Μαζουλουξή, Τζανδάρη, Nunez, Tyronne, Bejarano, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου, Arabuli, Romanic, Τσούκαλο, Μανουσάκη.

Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Τάσος Σιδηρόπουλος με βοηθούς του τους Νικολακάκη-Μαυρουδή και τέταρτο τον Καραντώνη.

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να εκτίει την πρώτη από τις 4 αγωνιστικές με τις οποίες τιμωρήθηκε μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ