Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συγκινητικό «αντίο» της Ίντερ στον Κρίστιαν Έρικσεν

Χώρισαν και τυπικά σήμερα το απόγευμα (17/12) οι δρόμοι της Ίντερ και του Κρίστιαν Έρικσεν, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστό το «διαζύγιο».

 

Η ανακοίνωση των Νερατζούρι αναφέρει αναλυτικά:

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για τη συναινετική λύση του συμβολαίου του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο σύλλογος και όλη η οικογένεια των “νερατζούρι” αγκαλιάζουν τον παίκτη και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον του.

Ακόμα κι αν οι δρόμοι Ίντερ και Κρίστιαν χωρίσουν σήμερα, ένας ισχυρός και άρρηκτος δεσμός θα παραμείνει. Οι καλύτερες στιγμές, τα γκολ και οι νίκες, η αγκαλιά των οπαδών έξω από το Σαν Σίρο για τον πανηγυρισμό του Scudetto: όλα θα παραμένουν πάντα στην ιστορία των νερατζούρι».

Να θυμίσουμε ότι στον άτυχο 29χρονο διεθνή Δανό άσσο έχει τοποθετηθεί υποδόριος απινιδωτής λόγω του προβλήματός του στην καρδιά που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής του με τη Φινλανδία στο πρόσφατο EURO. Σύμφωνα με τους κανονισμούς στο ιταλικό ποδόσφαιρο απαγορεύεται σε αθλητές με το συγκεκριμένο ιατρικό βοήθημα να αγωνίζονται, οπότε ο Έρικσεν αναγκαστικά θα ψάξει σε άλλη χώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πιθανοί προορισμοί για τον Δανό ποδοσφαιριστή χώρες με όχι τόσο αυστηρούς κανονισμούς στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως η Αγγλία, η Ολλανδία και η πατρίδα του Δανία. Ο Έρικσεν προπονείται ήδη εδώ και λίγες μέρες στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ στη Δανία μετά την πλήρη ανάρρωσή του και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η δημοσίευση της Ίντερ:

Εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα και να αφήσει πίσω του ό,τι του συνέβη και σόκαρε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ