Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αρνείται να χάσει η ΑΕΚ Β’, 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ Β’, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 1-2, αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση κόντρα στον ΟΦΙ για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Η αποβολή του Μπλάνκο και οι αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που έδωσαν φρεσκάδα στην ΑΕΚ Β’, οδήγησαν την Ένωση να ξαναμπεί στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΙ και να διατηρήσει το αήττητο της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super Leauge 2.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση μιας και κατάφερε να προηγηθεί από το 10ο μόλις λεπτό. Η εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Γιούση, έφτασε στον Χριστόπουλο που από κοντά έκανε το 1-0.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή ήταν και πάλι για την ΑΕΚ στο 16′. Ο Κοσίδης πήρε όλες τις κόντρες, πάσαρε στον Γιούση ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά ήταν άστοχος στο σουτ. Η απάντηση των Κρητικών ήρθε στο 25′, με τον Αντερέγκεν να σκοράρει μετά από μια εξαιρετική “κομπίνα” σε φάουλ και να κάνει το 1-1.

Στο ματς είχαμε πολλές σημαντικές στιγμές και για τις δύο πλευρές μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων. Αρχικά η κεφαλιά του Κοντοέ στο 31′, κατέληξε ψηλά άουτ. Το επικίνδυνο γύρισμα του Μπλάνκο στο 33′ μπλοκαρίστηκε από τον Γκίνη, ενώ το ανάποδο ψαλιδάκι του Γερολέμου στο 34′, βγήκε εκτός.

Ενώ η ΑΕΚ Β’ ήταν εκείνη που πίεζε για να βρει το γκολ πριν το ημίχρονο, ο ΟΦI πήρε εν τέλει το προβάδισμα. Η κεφαλιά του Τορίμπιο στο 41′, νίκησε τον Γκίνη και έκανε το 1-2 για τον ΟΦΙ. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, άνηκε στην Ένωση, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να απειλεί, αλλά του σουτ του Γιούση δεν βρήκε στόχο στο 50′. Η εικόνα του δευτέρου μέρους δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Η Ένωση πίεζε πολύ ψηλά και με παιχνίδι κατοχής προσπάθησε να βάλει το γκολ θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια.

Μετά από πολλές κόντρες και σκληρό παιχνίδι, η μπάλα έφτασε στον Μπούση που σούταρε με το αριστερό και ο Καραγκιόζης μπλόκαρε στο 64′. Τα δεδομένα στην αναμέτρηση άλλαξαν στο 66′, με τον Μπλάνκο να δέχεται την δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται. Έτσι η ΑΕΚ Β’, είχε το πλεονέκτημα μέχρι το φινάλε του ματς.

Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο ήρθε από τον Ιατρούδη που έπιασε μια καταπλητική κεφαλιά, αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε. Τελικά οι παίκτες της Ένωσης χαμογέλασαν στο 81′, με το Γιούση να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 2-2.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και θύμισε αυτό που παρακολουθήσαμε στο πρώτο μέρος. Η κεφαλιά του Τορίμπιο στο 86′ και του Ιατρούδη στο 87′ δεν βρήκαν στόχο και οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία. Από εκεί και έπειτα όλες οι προσπάθειες των παικτών της ΑΕΚ Β’, δεν κατέληξαν στα δίχτυα με τον Ιατρούδη να έχει και δοκάρι στις καθυστερήσεις. Έτσι ολοκληρώθηκε το ματς στο 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση έμεινε αήττητη με 18 βαθμούς στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται στην 13η θέση με 9 βαθμούς.

Ενδεκάδες

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς (87΄Γιαννούτσος), Μπάμπης (69′ Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης)

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Ντελορέντζι, Καρδάρης, Κοντοές, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μεσιντόρο, Μπενίτεθ, Μπλάνκο, Καζάου, Αντερέγκεν

Διαιτητές 

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τσιλίκας (Αιτ/νίας) 4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ