Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: «Δανεικός στην Πόρτο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 5.500.000 ευρώ ο Σεμέδο»

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο αντί συγκεκριμένου ποσού για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο που θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό «ανοίγει» την πόρτα της εξόδου στον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και έχει αγωνιστεί μόνο σε μια αναμέτρηση φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις, αυτή του Κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στην Πόρτο τον Ιανουάριο αφού ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον θέλει στον σύλλογο για να καλύψει και ποσοτικά το κενό που υπάρχει στους στόπερ.

Οι τελευταίες πληροφορίες που παρουσιάζονται από το CNN Portugal αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει δανεικό αντί 250.000 ευρώ τον 28χρονο στόπερ στους Δράκους και το καλοκαίρι θα υπάρχει στη συμφωνία υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ, ενώ όπως όλα δείχνουν η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μετά τα Χριστούγεννα.

Μένει να δούμε αν ευσταθούν όλα αυτά τα σενάρια ή αν απλά είναι φήμες που βγαίνουν από Πορτογαλία μεριά ως μοχλός πίεσης ενδεχομένως προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ή της ομάδας του Ολυμπιακού προκειμένου να τον παραχωρήσει στους «Δράκους» της Πόρτο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ