Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

NBA G-League: Οι Οκλαχόμα Σίτι Μπλου ενεργοποίησαν τον Γιώργο Καλαϊτζάκη

Από το Μιλγουόκι και την Ανατολή, στην Οκλαχόμα Σίτι και την Δύση ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Οι Μπλου, θυγατρική ομάδα των Οκλαχόμα Σίτι  Θάντερ, τον ενεργοποίησε ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου στην G-League, της αναπτυξιακής λίγκας του NBA

Ο Γιώργος Καλαιτζάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ αφού πριν λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο με την Οκλαχόμα Σίτι Μπλου. Η θυγατρική ομάδα ανήμερα της πρωτοχρονιάς ενεργοποίησε τον Έλληνα γκάρντ ο οποίος μέσω αυτής την λίγκας μπορεί να βρει 10 ήμερα συμβόλαια στην ομάδα του ΝΒΑ ,Οκλαχόμα Σίτι με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο του.

Οι υποχρεώσεις για τον Καλαιτζάκη αρχίζουν άμεσα αφού οι Μπλού παίζουν το πρώτο 10ήμερο του 2022 τρείς αγώνες .Η κανονική περίοδος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, με μικρή καθυστέρηση, καθώς η Λίγκα αποφάσισε να βοηθήσει τις ομάδες του NBA δίνοντάς τους παίκτες με δεκαήμερα συμβόλαια ώστε να καλύψουν τις απουσίες που προέκυψαν από την διασπορά του κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Καλαιτζάκης επιλέχθηκε στο νούμερο 60 απο τους Μιλγουόκι Μπάκς το καλοκαίρι. Ωστόσο τα ελάφια τον αποδέσμευσαν όντας μόνο 2 μήνες στην ομάδα για να πάρουν έναν παλαιό τους γνώριμο και πολύ πιο έμπειρο παίχτη τον Ουέσλι Μάθιους που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του ΝΒΑ και θα είναι η δεύτερη θυτεία του στους Μπάκς.

Σε εννέα αγώνες της κανονικής περιόδου έγραψε 1.8 πόντους και ένα ριμπάουντ ανά 5.3 λεπτά, ενώ πέρασε λίγο χρόνο και στους Ουισκόνσιν Χερντ, στην θυγατρική τους ομάδα στην G-League.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ