Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: ‘Eκλεισε και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό, αφού σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Συνεχίζεται η απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έχει εντοπίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, ο οποίος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο 21χρονος Γάλλος εξτρέμ με καταγωγή από τη Γουινέα αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες που έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία μαζί του και προσπαθούν να τα βρουν και με τη γαλλική ομάδα προκειμένου να να του επιτραπεί να ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μετράει δύο συμμετοχές στην Κ18 της Γαλλίας από το 2018 σε φιλικά παιχνίδια και άλλες 8 με την Κ17 των «τρικολόρ», έχοντας και ένα γκολ. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Γ’ Γαλλίας και της τέταρτης κατηγορίας στην Ιταλία, ενώ πέρα από τη Ναντ έχει περάσει και από τη β’ ομάδα της Γιουβέντους.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 117′ στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Ναντ και προορίζεται αρχικά για τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα συναντήσει και τους Κλίτσα, Φατιγκά, και Κεϊτά.

Εξελίξιμος ποδοσφαιριστής με αρκετή δύναμη και καλός στο ένας με έναν. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη είναι οριστική και πλέον μένει μόνο η θετική απάντηση της Ναντ ώστε ο νεαρός άσος να «πατήσει» Ελλάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά στον Ρέντη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ