Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Ισπανία για νίκη και πρόκριση

Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-3 σετ από την Τενερίφη, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν στην Ισπανία μέσω Φρανκφούρτης για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ .

Η Ελληνική ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε στον πρώτο αγώνα λόγω κορωνοϊού αναμένεται να παραταχθεί με τα βασικά της όπλα και ποιο ξεκούραστη καθώς δεν έδωσε παιχνίδι πρωταθλήματος . Αντιθέτως, η Τενερίφη δύο ημέρες μετά την επιστροφή της από την Αθήνα νίκησε με 0-3 σετ για το πρωτάθλημα παραμένοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου (20:00 ώρα Ελλάδος) και ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στην ημιτελική φάση θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Τα τρία σκορ που κυνηγάει ο μοναδικός Ελληνικός γυναικείος σύλλογος που συνεχίζει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να περάσει απευθείας. Σε περίπτωση που νικήσει με 3-2 σετ η πρόκριση θα παιχτεί στο χρυσό σετ των 15 πόντων το οποίο θα πρέπει να κατακτήσει .

Αναφορικά με την αναμέτρηση η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Τζένιφερ Κρος τόνισε:  «Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς αντιμετωπίσαμε αρκετές αντιξοότητες αλλά είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».

Όποια ομάδα προκριθεί στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μεντκίντα από Ρουμανία ή Ομπρενόβατς από Σερβία. Περισσότερες πιθανότητες να περάσει συγκεντρώνει η Ομπρενόβατς καθώς κέρδισε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 3-1 σετ .

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ