Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιωνικός-ΟΦΗ 0-0: Χρυσός ο βαθμός για τον Ιωνικό, καθόλου χρήσιμος για τον ΟΦΗ

Δύσκολο είναι πλέον το έργο του ΟΦΗ για την είσοδο του στα play offs του πρωταθλήματος καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας στην Νίκαια δεν τον βοήθα στην προσπάθεια του. Από την άλλη ο Ιωνικός δεν του χάλασε καθόλου η ισοπαλία.

Ισόπαλο ήρθε το ματς του Ιωνικού με τον ΟΦΗ στην Νίκαια για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την super league interwetten, σε μια αναμέτρηση που το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο.

Χωρίς κάτι ουσιώδες το πρώτο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έκανε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Μπαλογιάννη να επιχειρεί ένα σουτ και τον Χουτεσίωτη να μπλοκάρει. στο 10′ και 13′ ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε με Ρομαό και Κιάκο αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι παραπάνω με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους παιχνίδι.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος

Στο 50′ ο Ιωνικός πήγε να σπάσει το ρόδι μετά από σέντρα με τον Μπαλογιάννη να βάζει το πόδι του και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Επασί ήταν σε ετοιμότητα. Στο 65′  ο Τουράμ έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Επασί ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Στο 75′ ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Γκαγέγκος το εκτέλεσε με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει. Τα τελευταία λεπτά δεν είχε κάτι ιδιαίτερο με του Κρητικούς να ανεβαίνουν αλλά να μην απειλούν. Στο φινάλε του παιχνιδιού ο Νείρα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς με τρία ματς περισσότερα από την Τρίπολη, ενώ ο Ιωνικός στην 11η με 22 βαθμούς έχοντας απομείνει 2 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας.

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (84’ λ.τρ. Πλατέλλας), Άοσμαν, Κιάκος (55’ Τουράμ), Μάντζης (77’ Μάναλης). 3-5-2

ΟΦΗ (Νίκος Νόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι (31’ λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (71’ Λάμπρου), Φελίπε. 4-1-4-1

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ