Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ηττήθηκε στο ντεμπούτο ο Ένινγκ

Για την 17η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του Αυστριακού ποδοσφαίρου η Wacker Innsbruck έχασε εκτός έδρας από την Kapfenberg με 3-2 .

Η έλευση του Γερμανού προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο της Wacker Innsbruck δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Για τον 56χρονο πρώην προπονητή του Άρη η αναμέτρηση του Σαββάτου (19/2) ήταν η πρώτη στον πάγκο της Αυστριακής ομάδας μετά την υπογραφή του συμβολαίου στα τέλη Ιανουαρίου.

Ήδη στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης η Wacker έχανε με 2-0 αλλά έως τη λήξη του 1ου ημιχρόνου ισοφάρισε. Η χαριστική βολή ήρθε από έναν Έλληνα ο οποίος το 2018 άφησε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να φύγει στο εξωτερικό. Ο 22χρονος Μελέτιος Μίσκοβιτς γεννημένος στην Έδεσσα αλλά πολιτογραφημένος ως Σέρβος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε στο 70 λεπτό για την Kapfenberg. Για τον Μελέτιο Μίσκοβιτς ήταν  το πρώτο του γκολ στην πρώτη του εμφάνιση.

Για τον Μίχαελ Ένινγκ είναι η τέταρτη φορά στην προπονητική του καριέρα όπου στο ντεμπούτο του ξεκινάει με ήττα. Αρχικά το 2016 για λογαριασμό της Ουγγρικής, Vasas είχε ηττηθεί με 4-0 εκτός έδρας. Έπειτα το 2018 με την Γερμανική, Magdeburg έχασε εκτός έδρας με 3-2 . Το 2021 ανέλαβε την Ουγγρική, Ujpest όταν ηττήθηκε στο ντεμπούτο του με 0-5 ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο συνεχόμενες ήττες. Παρόλο αυτά κατέκτησε το Κύπελλο Ουγγαρίας στο τέλος της σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ