Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

NBA: Ελεύθερος ο Κέβιν Πάνγκος από τους Καβαλίερς, κοιτάζει προς Ευρώπη

Οι Κλίνεβελαντ Καβαλίερς έλυσαν το  συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος μετά απο εφτά μήνες στην ομάδα .Η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι μια καλή προοπτική μετά την εξαιρετική του χρονιά με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πέρυσι.

Ο Κέβιν Πάνγκος δεν συνεχίζει την καριέρα του στους Κλίνεβελαντ Καβαλίερς αφού τον αποδέσμευσαν στην μόλις πρώτη χρονιά στο NBA .Ο Καναδός αναμένεται σε δύο μέρες να είναι free agent προκειμένου να βρεί νέο σταθμό στην καριέρα του , με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι στις πρώτες προτιμήσεις του Καναδού γκάρντ.

Η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανή και μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο αφού δύσκολα θα  βρεί ομάδα του NBA  να συνεχίσει την καριέρα του. Η ΤΣΣΚΑ τον έχει προσεγγίσει απο το καλοκαίρι και είναι μια καλή συγκυρία τώρα να τον αποκτήσει δεδομένου πως φτάνουμε στην τελική ευθεία της Euroleague.

Την φετινή σεζόν ο Πάνγκος είχε μόλις 1.6 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής (24 αγώνες) με την φανέλα των Καβαλίερς στο NBA και 11.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Κλίβελαντ Τσαρτζ (θυγατρική των Καβαλίερς) σε 33 λεπτά συμμετοχής στην G-League (3 αγώνες).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ