Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρουσιάστηκε η Alfa Romeo C42

H Alfa Romeo πραγματοποίησε τις δοκιμές στην Βαρκελώνη με ασπρόμαυρο livery, καθώς ήταν η τελευταία ομάδα που παρουσίασε τα χρώματα του μονοθεσίου για το 2022.

Η ομάδα διατηρεί τα παραδοσιακά χρώματα της Alfa Romeo για αυτή τη σεζόν, αλλά κυριαρχεί περισσότερο το κόκκινο χρώμα φέτος, σε σχέση με το λευκό.

«Η έναρξη της σεζόν είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή, κατά την οποία βλέπουμε τον καρπό της δουλειάς εκατοντάδων ανθρώπων για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας Frederic Vasseur.

«Η C42 είναι ένα μονοθέσιο που ανυπομονούμε να δούμε σε αγώνες, όχι μόνο επειδή είναι το πρώτο που κατασκευάσαμε σε αυτόν τον νέο κύκλο κανονισμών, έναν κύκλο στον οποίο οι αγώνες θα πρέπει να είναι πιο κοντινοί και πιο συναρπαστικοί, αλλά επειδή έχουμε τη μέγιστη εμπιστοσύνη σε αυτό το μονοθέσιο και η ομάδα κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός του grid».

Σημαντική προσθήκη την φετινή σεζόν, ήταν ο Valtteri Bottas. Ο πρώην οδηγός της Mercedes θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να φύγει από τις τελευταίες θέσεις του grid.

«Το μέγεθος της ομάδας είναι αρκετά μικρότερο, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό και τουλάχιστον μέχρι στιγμής το απολαμβάνω», είπε ο Bottas.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι και νέα πράγματα για να συνηθίσεις και να μάθεις, παρόλα αυτά θα έλεγα ότι είμαι στη φάση προσαρμογής για να γνωρίσω πραγματικά την ομάδα και πώς λειτουργούν όλα. Αλλά αυτό είναι μέρος της μάθησης».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ