Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τεράστιο «διπλό» για τη Berdenia του Κώστα Καρακώστα

Κομβικός για ακόμα ένα ματς ήταν ο MVP Κώστας Καρακώστας, κάτω από τα γκολπόστ της Berdenia Berbourg, στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Monnerich με σκορ 1-2, που τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της 2ης κατηγορίας του Λουξεμβούργου, με 30 βαθμούς και ισόβαθμη με τη Junglinster.

 

Ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός πορτιέρε, παραχώρησε δηλώσεις στον «Αθλητικό Κόσμο» μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Κώστα, ακόμα τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη Berdenia. Πες μας δυο λόγια για το ματς και πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή με το πέναλτι που έδωσε (25′), αλλά δεν το βάλαμε κάτω και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μισό του αγώνα μπήκαμε πολύ δυνατά και είμασταν πιο αποτελεσματικοί. Η πίεση απέδωσε, καθώς σκοράραμε 2 φορές (63′, 85′) και απ’ τη στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, δεχτήκαμε μεγάλη πίεση λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-2. Συνεχίζουμε… είμαστε ήδη στην τετράδα, βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και όπου φτάσουμε».

Ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη σας;

«Καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη, ήταν η στιγμή που στα αποδυτήρια είπαμε πως αυτό το παιχνίδι είναι δικό μας κι έτσι μπήκαμε αποφασισμένοι στο 2ο ημίχρονο και πετύχαμε την ανατροπή. Τα δώσαμε όλα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και με τα δύο γκολ, πήραμε το σημαντικό αυτό τρίποντο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ