Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Πρωταθλήτρια Δόξα Ασσήρου με το επιβλητικό 13×13 νίκες

Η ομάδα της Ασσήρου συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και να προσφέρει γκολ και θέαμα στην Ε.Π.Σ.Μ. 
Σήμερα το απόγευμα η Δόξα Ασσήρου πέτυχε την 13η σερί νίκη της απέναντι στη Νίκη Ηρακλείου και παραμένει η μοναδική ομάδα στην Ένωση της Μακεδονίας με το επιβλητικό 13/13 και συντελεστή τερμάτων 38-2. Ο κύριος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Θάνος Τρικαλόπουλος πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων, ενώ σκόραραν και οι Σταμπουλής Γ. και Βεζυρόπουλος Ηλίας.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους σκοράροντας από νωρίς δείχνοντας έτσι και τις προθέσεις τους να καθαρίσουν εύκολα και το σημερινό παιχνίδι. Στο 7ο λεπτό ο Τρικαλόπουλος έκανε το 1-0 για την Άσσηρο, ενώ στο 23ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν απλά για τη Δόξα ανεβάζοντας τον ρυθμό τους, ενώ η Νίκη Ηρακλείου δε στάθηκε εμπόδιο έχοντας και αρκετές απουσίες. Στο 41′ ο Τρικαλόπουλος με ωραία κεφαλιά πέτυχε το χατ τρικ και στο 45′ λίγο πριν σφηρίξει ο διαιτητής Τικόζογλου τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σταμπουλής Γ. σημείωσε το 4ο γκολ για την Άσσηρο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της Δόξας Παγώνης, πέρασε στο παιχνίδι τον Σταμπουλή Δ. και τον Τρόκα στις θέσεις του σταθερού για ένα ακόμη παιχνίδι Παπαναστασίου και του Σταμπουλή Γ. Στο 53′ ο επιθετικός Βεζυρόπουλος έκανε το 5-0 και λίγα λεπτά αργότερα στο 56′ ο “mvp” Τρικαλόπουλος πέτυχε το 6-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα ο κ. Παγώνης έκανε δύο ακόμη αλλαγές, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Γαλάνη και τον Μίλκα για να πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής εν όψη και των επόμενων αγώνων της ομάδας. Το τελικό αποτέλεσμα έφερε χαμόγελα στους γηπεδούχους, καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν τη δυναμική τους.

 

Την τελευταία αγωνιστική και πριν την έναρξη των play offs του Πρωταθλήματος, η Δόξα Ασσήρου παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Μακεδονικό Ασκού όπου σήμερα επικράτησε με 0-2 του Νέστωρ Όσσας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης): Βαρουτης, Χατζηαθανασιου, Αγγελιδης, Τσουλχαι(Μιλκας) , Χωλιδης, Παπαναστασιου(Σταμπουλης Δ) , Σταμπουλης Γ.(Τροκας) , Κοκολας, Βεζυροπουλος, Παραλικης, Τρικαλοπουλος(Γαλάνης)

 

Νίκη Ηρακλείου(Κουκούλης): Ζαρβαλουδης, Μυφταρι, Πιπεριδης, Ρωσσιας, Γουνιωτης, Δεδοπουλος, Δεδοπουλος(Πετρίδης) , Ζουμπουλης Σ, Μόσχος, Ζουμπουλης Π, Θανάσης

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ