Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γάλλος δημοσιογράφος κατά Νεϊμάρ: «Καταστρέφει την Παρί»

Σοβαρές αποκαλύψεις για τον Νεϊμάρ έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο, ο οποίος κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι καταστρέφει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ντάνιελ Ριόλο βρέθηκε στην εκπομπή «After Foot» του καναλιού RMC και επιβεβαίωσε το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα τόνισε ότι ο Νεϊμάρ πάει σχεδόν μεθυσμένος στις προπονήσεις, σαν να θέλει να πάρει εκδίκηση από την Παρί.

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι σε πνεύμα… εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στο σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί», είπε ο Ντάνιελ Ριόλο.

«Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο, ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή», συμπλήρωσε ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Ακόμη έκανε λόγο για δύο χωρισμένα στρατόπεδα στην ομάδα, τους Νοτιοαμερικάνους και τους γαλλόφωνους, για το οποίο ανέφερε τα εξής:

«Όταν γίνεται φάουλ στον Νεϊμάρ, τρέχουν πέντε παίκτες να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή. Δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, για παράδειγμα, στον Χακίμι»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ