Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Να ξεκινήσει με το “δεξί” ο Δικέφαλος!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (21:45, Novasports Prime) στην πρεμιέρα και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι και θέλει χρόνο για να βρει χημεία, γεγονός που της στοίχισε τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αντιστρέψουν, όμως, το κλίμα και να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο το ταξίδι τους στη φετινή Superleague.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς στο ματς της πρεμιέρας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα , Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α. Ζίβκοβιτς. Στην αποστολή δεν βρίσκονται ακόμη ο Γιώργος Κούτσιας ο Αντρέ Ρικάρντο, αλλά και ο φευγάτος Ράφα Σοάρες.

Αρκετά ανανεωμένος θα παραταχθεί και ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου, καθώς έγιναν αρκετές αλλαγές στο δυναμικό. Ωστόσο, οι Αγρινιώτες θέλουν να διατηρήσουν το περσινό μαχητικό πνεύμα και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, θα παραταχθεί χωρίς τους Μάρτενσον, Μαλή, Στεργιάκη, Μπελεβώνη και Μπακαδήμα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ευαγγέλου, βοηθοί οι Απτόσογλου, Φωτόπουλος, τέταρτος ο Καραντώνης, ενώ στο VAR θα είναι ο Τσακαλίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ