Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΟΚ: Αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας της Α΄ φάσης

H EOK ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της πρώτης φάσης του φετινού κυπέλλου Ελλάδος αλλά και με τις αναχωρήσεις των ομάδων για τους αγώνες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε σχετικά με τις αλλαγές στην Α΄φάση στο κύπελλο Ελλάδος ανδρών και γυναικών αλλά και με τις μετακινήσεις των ομάδων για τους συγκεκριμένους αγώνες .

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι:

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΚΑΠ – ΓΣ Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 21/09/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 19.30, στο Κοντόπευκο. .

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Αλμυρού – ΣΑΑΚ Ανατόλια για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 21/09/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο Κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού.

* Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΣ Αμαλιάδας στον αγώνα ΑΣΣ Αμαλιάδας – ΑΟ Ερμιονίδας της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Ερμιονίδας με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου Ηλυσιακός ΑΟ στον αγώνα Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟΝΣ Μίλων με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

* Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρ. στον αγώνα Ολύμπια ΓΣ Λάρισας –  ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρ. της 21/09/2022 για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται με 20 – 0 υπέρ του Σωματείου Ολύμπια ΓΣ Λάρισας, όπου προκρίνεται άνευ αγώνα στην 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ