Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξύπνα Τεν Χαγκ! (Video)

«Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα έπρεπε να τον έχουν αφήσει να φύγει το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τεν Χαγκ τον περιορίζει και δεν τον σέβεται. Εντάξει, λες πως χρειάζεσαι επιλογές, αλλά δεν κρατάς πίσω τον Κριστιάνο για να τον έχεις συνέχεια στον πάγκο».

Το δήλωσε πριν λίγες μέρες και η παλιά δόξα των «κόκκινων διαβόλων», Ρόι Κιν, που επιτέθηκε στον Ερικ Τεν Χαγκ για τη συμπεριφορά του στον Κριστιάνο Ρονάλντο, το λέει όλος ο κόσμος, τον εξέθεσε (και θα συνεχίσει να το κάνει) και ο Πορτογάλος παικταράς που πέρασε αλλαγή στο 29ο λεπτό του αγώνα (εξαιτίας τραυματισμού του Μαρσιάλ) και σκόραρε στο 44′ για να χαρίσει το τρίποντο στη Γιουνάιτεντ στην έδρα της Έβερτον (1-2).

 

Ο GOAT με αυτό το γκολ έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και έχει πλέον 144 γκολ με τη Μάντσεστερ, ενώ στην καριέρα του έχει πετύχει 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 101 με τη Γιουβέντους και 5 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (75′ Γκάρνερ), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ιγουόμπι, Γκέιγ (76′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ονάνα, Γκόρντον (67′ ΜακΝίλ), Γκρέι, Μοπέι (84′ Ρονδόν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Έρικσεν (83′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (90′ Βαράν), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (29′ Ρονάλντο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ