Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο «Σάλπι» στην κυανόλευκη ακαδημία!

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας και παλιό βασικό στέλεχος τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στη σημερινή όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο Σαλπιγγίδης τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, παραλαμβάνοντας μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας!

Ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ακαδημίας, αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους (μικρούς και μεγάλους), συνομιλώντας μαζί τους και στέλνοντας το εξής μήνυμα για τη νέα γενιά!

«Ευχαριστώ για την πρόσκληση, είναι χαρά μου που βρίσκομαι κοντά σας. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε υγεία εσείς και οι οικείοι σας. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε με όλες σας τις δυνάμεις, να προσπαθείτε. Το πιο βασικό είναι να μην ξεχνάμε τα μαθήματα – είναι βασική αρχή. Είναι πολύ ωραίο να ασχολείσαι με τον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο, αλλά η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας είναι το σχολείο. Θα πρέπει να ακούτε τους δασκάλους σας, να ακούτε και να δείτε βάση σε ό,τι σας λένε και από εκεί και έπειτα το ιδανικό είναι αφού έχετε ολοκληρώσει τη μελέτη σας, τον ελεύθερο χρόνο σας να τον περνάτε στα γήπεδα. Σ’ αυτό που αγαπάτε. Να παθιάζεστε, να προσπαθείτε για τον εαυτό σας, για τον διπλανό σας και να χαίρεστε το παιχνίδι. Είστε παιδιά, δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό. Υπάρχουν οι αντίπαλοι, η ευγενής άμιλλα. Παίζουμε για να διασκεδάσουμε, παίζουμε για να κερδίσουμε, υπάρχει κι ο αντίπαλος που θα μας κερδίσει και στο τέλος πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό που προσπαθήσαμε σήμερα. Να πούμε στον εαυτό μαςπροσπαθήσαμε και περάσαμε όμορφα.»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ