Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κροατία: η αποστολή για το Κατάρ

Ανακοινώθηκε πλέον με κάθε επισημότητα η τελική αποστολή της εθνικής Κροατίας που θα ταξιδέψει στο Κατάρ. Ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ, Κοτάρσκι, δεν τα κατάφερε τελικώς να συμπεριληφθεί στην τελική 26αδα ωστόσο υπάρχει ‘ελληνική’ εκπροσώπηση, με το όνομα του στόπερ της ΑΕΚ Ντομαγκόι Βίντα να δεσπόζει στην αμυντική γραμμή, ενώ ένας ακόμη γνώριμος μας από την εξαιρετική του θητεία στην Ελλάδα, ο Μάρκο Λιβάγια, θα ταξιδέψει και εκείνος κανονικά στα γήπεδα του Κατάρ. Πλέον ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα προσπαθήσει να αναδείξει και να ‘βγάλει’ προς τα έξω την επόμενη ‘φουρνιά’ της Κροατίας, καθώς από την ομάδα – φιναλίστ του 2018 απουσιάζουν αρκετά ονόματα, ενώ η καριέρα του εξαιρετικού Λούκα Μόντριτς φτάνει στο τέλος της!

Οι Κροάτες θα έρθουν αντιμέτωποι στον όμιλο τους με Μαρόκο, Καναδά και Βέλγιο, ενώ θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 23/11 και ώρα 12:00 κόντρα στην εθνική του Μαρόκο, στην συνέχεια θα ακολουθήσει στις 27 του Νοέμβρη στις 18:00 το παιχνίδι με τον Καναδά και τέλος θα κλείσει τα παιχνίδια της στον όμιλο κόντρα στο σπουδαίο Βέλγιο την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη, στις 17:00 η ώρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 26ΑΔΑ:

Τερματοφύλακες: Dominik Livakovic, Ivica Ivusic, Ivo Grbic.

Αμυντικοί: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Borna Barisic, Josip Juranovic, Josko Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanisic, Martin Erlic, Josip Sutalo.

Μέσοι: Luka Modric, Mateo Kovacic, Mrcelo Brozovic, Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Lovro Majer, Kristjan Jakic, Luka Sucic.

Επιθετικοί: Ivan Pericic, Andrej Kramaric, Bruno Petkovic, Mislav Orsic, Ante Budimir, Marko Livaja.

Προπονητής: Zlatko Dalic.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ