Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιωνικός – ΠΑΟΚ (0-3): Άνετο πέρασμα για τον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Νεάπολη, πέρασε άνετα με 0-3 του Ιωνικού για την 12η αγωνιστική και μείωσε ξανά την διαφορά με τον Ολυμπιακό και Βόλο.

Ο «Δικέφαλος» “χτύπησε” δύο φορές μέσα σε εφτά λεπτά, με τον Φιλίπε Σοάρες να σκοράρει στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα και τον Νέλσον Ολιβέιρα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας τους.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχνε μπλοκαρισμένος μέχρι το 27’. Τότε, ο Κωνσταντέλιας έκανε έξυπνη πάσα και απελευθέρωσε τον Ράφα Σοάρες, ο οποίος εντός περιοχής γύρισε από αριστερά και ο Φιλίπε Σοάρες σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε ψυχολογία και στο 34’ βρήκε το 2-0. Ο Κωνσταντέλιας σταμάτησε πάσα του  Τσιγκρίνσκι, ο Ολιβέιρα πήρε τη μπάλα αριστερά κινήθηκε προς τον άξονα κι εκτός περιοχής με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη για το 0-2.

Στο 57’ έγινε το 0-3 για τον ΠΑΟΚ. Υποδειγματική αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας πέρασε στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος απέφυγε τον Σάκιτς και πάσαρε στον Αουγκούστο, ο οποίος εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (69’ Κάνιας),  Φαντιγκά (83’ Μάσας), Λοβέρα (69’ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69’ Ιωαννίδης), Σεμπά (83 Τσίμπσαχ), Μάντζης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Φιλίπε Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (85′ Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71’ Τόμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ