Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λίο Μέσι – Λούκα Μόντριτς: Το κοινό πρώτο γκολ για το έθνος και η ώρα να ξαναζήσουν μαζί την ιστορία

Η ώρα των ημιτελικών του Μουντιάλ έφτασε άρα είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμη που αναμένουμε τη σέντρα της πρώτης μάχης ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία βρισκόμαστε και στον προθάλαμο της τελευταίας παράστασης για έναν εκ των δύο ηγετών των σπουδαίων αποψινών αντίπαλων.

Το γεγονός αυτό, η τελευταία δηλαδή εμφάνιση είτε του Μόντριτς είτε του Μέσι σε Παγκόσμιο Κύπελλο αποτέλεσε για εμάς την κατάλληλη αφορμή ώστε να ανατρέξουμε στα εθνικά τους πεπραγμένα, τα οποία από την αρχή τους κιόλας έκρυβαν ένα ιστορικό ντοκουμέντο, αφού οι δύο αθλητές που απόψε θα μονομαχήσουν για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαν πριν 16 χρόνια ξεκινήσει την πορεία τους στα εθνικά κλιμάκια σε επίπεδο ανδρών.

Κάπως έτσι ήταν ο Λίο Μέσι κατά την πρώτη του συνάντηση με τον αποψινό του αντίπαλο Λούκα Μόντριτς.

Η μοίρα μάλιστα πέρα από το κοινό τους ντεμπούτο τους έχρισε και για πρώτη φορά σκόρερ με τα εθνόσημα τους εκείνο το βράδυ που παρατάχθηκαν για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο στο φιλικό που έδωσαν οι χώρες τους στη Ζυρίχη. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο αποψινός αγώνας και η πιθανότητα κάποιος από τους δύο πρώτον να ξαναπάει σε έναν τελικό και Μουντιάλ και δεύτερον να τελειώσει την εθνική καριέρα του άλλου σε συνδυασμό με την κοινή τους εκκίνηση καθιστά πολύ ιδιαίτερο τον αποψινό αγώνα.

Αυτός είναι ο 21χρονος Λούκα Μόντριτς πολύ πριν γίνει ο απόλυτος ηγέτης της Εθνικής Ομάδας της Κροατίας.

Κλείνοντας, εμείς θα πούμε να οπλιστείτε με υπομονή διότι η νύχτα προβλέπεται μακριά και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ