Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Έλε-υση» του νέου προπονητή!

Έπειτα από την επίσημη πλέον λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε άμεσα τον καινούριο τεχνικό, ο οποίος ουσιαστικά από σήμερα έπιασε δουλειά!

Ο 46χρονος Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί το νέο προπονητή των «κυανολεύκων» και ήδη προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα σήμερα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης. Άμεσος συνεργάτης του «Ελέ», θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική της ΝΙΚΗΣ.

Βοηθός του θα είναι ο στενός του συνεργάτης Στέλιος Βενετίδης, ο οποίος στην καριέρα του ως παίκτης έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2002, 2003, 2005, 2006 με τον Ολυμπιακό) και τέσσερα Κύπελλα (2001 με ΠΑΟΚ, 2005, 2006 με Ολυμπιακό και 2007 με ΑΕΛ). Φυσικά, ήταν μέλος και της χρυσής γενιάς της Εθνικής μας, η οποία το 2004 κατέκτησε το Euro στην Πορτογαλία».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ