Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διπλό ΝΙΚΗΣ στο ντεμπούτο του «Ελέ»!

Ηρακλής Λάρισας – Νίκη Βόλου 0-1

Επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της Νίκης Βόλου καθώς πέτυχε τη δεύτερη συνεχομένη νίκη της και σταδιακά ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα!

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο, οι «κυανόλευκοι» γενικά ήλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν προϋποθέσεις και φάσεις και πέτυχαν το τέρμα στο 20ο λεπτό με σκόρερ τον φορμαρισμένο Πασχάλη Κάσσο που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έξυπνη πάσα ασίστ του Κυριακίδη!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την ομάδα της Νίκης να διατηρεί τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς στις τελικές που έκανε. Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας προσπάθησε με κάποιες βεβιασμένες ενέργειες στα τελευταία λεπτά, όμως η αμυντική λειτουργία της Νίκης λειτούργησε σωστά και κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν για την εστία του Μπάγιτς.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46’ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70’ Τασιουλής), Μπαλαμώτης (70’ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χριστίδης (46’ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46’ Συρεγγέλας)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (68′ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (61’ Μέτσε) Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (68′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (84’ Τζιώρας)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ