Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα Ασσήρου κόντρα στη Δόξα Πενταλόφου!

Χριστούγεννα με καλή ψυχολογία για την Άσσηρο!
Σήμερα το πρωί η Δόξα Ασσήρου «ταξίδεψε» στον Πεντάλοφο, αντιμετωπίζοντας την τοπική Δόξα για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου και 10η συνολικά. Η Άσσηρος κατάφερε και απέδρασε με το διπλό (0:2) χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Κωνσταντινίδης και Τρικαλόπουλος!


Από τα πρώτα κι όλας λεπτά του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού έχοντας και την κατοχή με το μέρος τους. Λίγα πράγματα από τους παίκτες της Δόξας Πενταλόφου, καθώς αυτοί της Ασσήρου έκλειναν καλά τους χώρους και έκοβαν τις όποιες μπαλιές προσπαθούσαν να βγάλουν οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες του Γιάννη Παγώνη σταδιακά ανέβαζαν όσο και περισσότερο την απόδοσή τους δημιουργώντας προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι των αντιπάλων τους, έχοντας και πολλές τελικές ευκαιρίες για γκολ. Ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας Καράμπελας πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, είχε διαφορετική άποψη καθώς για 45 λεπτά φώναζε παρών και κρατούσε το μηδέν για την ομάδα του.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου όλα άλλαξαν με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 2ο λεπτό της επανάληψης ο Κωνσταντινίδης με μία άψογη κεφαλιά έγραψε το 0:1 για την Άσσηρο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους παίκτες της Ασσήρου, μετά από όμορφη συνεργασία στο κέντρο και κάθετη μπαλιά του Παραλίκη, ο Τρικαλόπουλος σε τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά στην γωνία του Καράμπελα γράφοντας το 0:2 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Μετά και το δεύτερο γκολ οι φιλοξενούμενοι απελευθερώθηκαν και έκαναν το παιχνίδι τους δημιουργώντας και άλλες φάσεις για γκολ με ποιο σημαντική αυτή του Τσακιρίδη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν σε σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι του Καράμπελα και έφυγε άουτ.

Η Δόξα Ασσήρου με το σημερινό της τρίποντο ανένηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας και περιμένει να μάθει τα απογευματινά αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών. 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Δόξα Πενταλόφου(Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Ζαχαριάδης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Παπάζης, Κωστάνογλου, Καμπέρι, Αναστασιάδης, Παρούσης

Αγωνίστηκαν επίσης: Μποχώνης

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης): Κουγιουμτζόγλου, Τρόκας, Τσακιρίδης, Τσουλλχάη, Χωλίδης, Κόκολας, Σταμπουλής Γ., Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Παραλίκης, Τρικαλόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης: Πεχλιβανίδης, Μίλκας, Βλαχάκης, Αγγελίδης

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ