Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεργασία ΝΙΚΗΣ με ομάδα της Premier League;

Στις εγκαταστάσεις της Μπρέντφορντ βρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ανδρέας Κικίλιας.

Σκοπός της συγκεκριμένης συνάντησης αποτέλεσε η θέληση των ανθρώπων της Νίκης να μάθουν τον τρόπο λειτουργίας μιας αγγλικής ομάδας και να αποκτήσουν την τεχνογνωσία από έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια με σταθερά βήματα κατόρθωσε να ανέλθει στα σαλόνια της Premier League!

Επίσης συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας των δύο συλλόγων σε τομείς που αφορούν το εμπορικό τμήμα, το marketing και τα social media.

Το ραντεβού ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Νίκης και τον πρόεδρο της Μπρέντφορντ, Κλιφ Κράουν, ανανεώθηκε για την ερχόμενη άνοιξη!

Η δήλωση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ.Κράουν και όλα τα στελέχη της Μπρέντφορντ για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν και για τις γνώσεις αλλά και τις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί μας για ένα από τα πιο εντυπωσιακά success stories σε επίπεδο συλλόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα όσα μάς μοιράστηκαν ήταν πολύτιμα και είμαι βέβαιος πως οι μεταξύ μας σχέσεις θα γίνουν όλο και πιο δυνατές στο άμεσο μέλλον».

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ