Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ήττα με κάτω τα χέρια από την καλύτερη Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ έκανε χριστουγεννιάτικο πάρτι στην έδρα της Λέστερ συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία, νικώντας την με το βαρύ 3-0.

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με γκολ από τ’ αποδυτήρια, η φετινή Boxing Day απλά συνέχισε την θετικότατη τροχιά της Νιούκασλ και την οδήγησε στη μεγάλη και πανεύκολη νίκη απέναντι στην Λέστερ με το τελικό 3-0. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αμάρτεϊ πάτησε άσχημα τον Ζοέλιντον στην περιοχή και από την άσπρη βούλα ο Γουντ έκανε το 1-0.

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν με το 8ο τέρμα του στα 9 πιο πρόσφατα ματς έπειτα από τρομερή κίνηση και συνεργασία με τον Μπρούνο Γκιμαράες, τρύπησε την άμυνα και πλάσαρε όμορφα για το 2-0, ενώ, ο Ζοέλιντον με κεφαλιά στο 32′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Με το ματς… σχεδόν τελειωμένο λόγω και του εύρους του σκορ, η Νιούκασλ άφησε την μπάλα στη Λέστερ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «αλεπούδες» έφτασαν και ξεπέρασαν το 71% στην κατοχή, ωστόσο, δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικές για τα καρέ των αντιπάλων τους. Τίποτα το ιδιαίτερο γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο και άνετο «τρίποντο» για την αρμάδα του Χάου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ