Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Έδεσε’ τον Αλμέιδα μέχρι το 2028 η Ένωση

Η ΑΕΚ επιβράβευσε τον Ματίας Αλμέιδα για την τρομερή δουλειά που έχει κάνει έως τώρα στην Ένωση και του έδωσε συμβόλαιο έως το 2028, βάζοντας του μάλιστα μία ρήτρα που αγγίζει μέχρι και τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ‘Πελάδο’ είναι υπέρ – ευχαριστημένος από την διοίκηση, αλλά και από την πορεία που κάνει έως τώρα η ομάδα του και έχει ήδη ‘δεθεί’ με τους ‘κιτρινόμαυρους’, σκορπώντας μεγάλη χαρά στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ. Η συμφωνία επικυρώθηκε λίγη ώρα πριν και οι υπογραφές ‘έπεσαν’ στο ξενοδοχείο της ομάδας, παρουσίας του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του Αργεντίνου κόουτς.

Ο ίδιος αμέσως μετά την ανανέωση του δήλωσε: “Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση», τόνισε ο Αλμέιδα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η παρουσία του στην ΑΕΚ δεν έχει να κάνει με χρήματα, αλλά με την αγάπη και πως το μόνο που επιθυμούσε ήταν να συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοί προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ”.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει έως τώρα 19 επίσημα παιχνίδια με την Ένωση σε όλες τις διοργανώσεις και τρέχει ένα σερί δεκατριών νικών, τριών ισοπαλιών και τριών ηττών, ενώ παράλληλα έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα κράτα το εντυπωσιακό ρεκόρ έως τώρα και έχει κάνει πραγματικό ‘κάστρο’ την Νέα Φιλαδέλφεια, μετρώντας έως τώρα 7 παιχνίδια, με 7 νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ