Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Joao Felix: Ντύνεται στα μπλε μέχρι το τέλος την σεζόν

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano κάτοικος του Λονδίνου θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο ο Joao Felix καθώς η Atletico Madrid τον παραχωρεί δανεικό στην Chelsea.

Οι ”μπλε” έψαχναν εδώ και καιρό κάποιον επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Romelu Lukaku. Την λύση φαίνεται να την βρήκαν πάνω στον 23χρονο Πορτογάλο ο οποίος ανάγκασε την Atletico το 2019 να βγάλει από τα ταμεία της 127 εκατομμύρια και να τα δώσουν στην Benfica, ώστε να το κάνουν δικό τους. 3.5 χρόνια μετά ο Felix αφήνει την Μαδρίτη, για έξι μήνες τουλάχιστον, έχοντας σκοράρει 34 γκολ σε 131 ματς με τους ”Ροχιμπλάνκος” ενώ την φετινή χρονιά, ο Felix σε 20 αγώνες έχει πετύχει 5 γκολ . Τους τελευταίους μήνες η σχέση του με τον προπονητή της ομάδας Diego Simeone φαίνεται πως δεν είναι και στα καλύτερά της με τον σύλλογο να αποφασίζει πως το καλύτερο είναι να το στείλουν σε κάποια άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

 

Τις επόμενες μέρες, ο Πορτογάλος ”wonderkid” θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους ”μπλε”. Η Chelsea θα πληρώσει το ποσό των 11 εκατομμυρίων στην Atletico ενώ θα καλύψουν και τον μισθό του μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς. Μάλιστα πριν πετάξει για Λονδίνο θα κάνει και επέκταση του συμβολαίου του με την Atletico μέχρι το 2027 ( το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2026).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ