Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Memphis Depay: Αφήνει την Βαρκελώνη και μετακομίζει στην Μαδρίτη

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Atletico Madrid πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο Memphis Depay καθώς οι ”Rojiblancos” ήρθαν σε συμφωνία με την Barcelona ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη.

Ο 28χρονος Ολλανδός απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης και οι φήμες έλεγαν πως είναι θέμα χρόνου για να για να ανακοινωθεί από την Atletico η οποία προσπαθούσε να έρθει σε συμφωνία με τους ”Blaugrana”.

Η μεταγραφή του φαίνεται πως ευνοεί και τις δύο ομάδες. Από την μία ο Diego Simeone, μετά την μεταγραφή του Matheus Cunha στην Wolves, ήθελε να φέρει τον παίχτη στην Μαδρίτη και από την άλλη το συμβόλαιο του Depay έληγε το καλοκαίρι με τον παίχτη να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Xavi. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Barcelona να προσπαθήσει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του χωρίς όμως να τον στείλουν σε κάποια ομάδα δανεικό.

Ο Depay αγωνίζεται με την φανέλα της Barcelona από το καλοκαίρι του 2021 και συνολικά μέτρησε 42 εμφανίσεις σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ φέτος έχει καταγράψει 4 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ.

Η μεταγραφή του Ολλανδού θα κοστίσει περίπου 4.000.000 ευρώ, με τον Depay να αναμένεται να ταξιδέψει στην Μαδρίτη τις επόμενες μέρες για να περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο τον κρατάει στο Metropolitano μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ