Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πανσερραϊκός: Νίκησε άγχος και Παναθηναϊκό…

Μια από τις δυσκολότερες και συνάμα αγχωτικές εντός έδρας νίκες πέτυχε ο Πανσερραϊκός ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού με 2-0.

 

Έτσι οι «κόκκινοι» διατήρησαν το +9 από τη δεύτερη ΑΕΛ, σημειώνοντας μια νίκη που την ήθελαν πάση θυσία έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή έχοντας απόσταση ασφαλείας, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» μέχρι το τέλος του φετινού… μαραθωνίου.

 

Το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν και αυτό που έκρινε τον νικητή του αγώνα καθώς μέχρι και το 70’ (λεπτό όπου και σημειώθηκε το πρώτο γκολ) ο Πανσερραϊκός έψαχνε να βρει διαδρόμους έτσι ώστε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των «πρασίνων» οι οποίοι κρατούσαν καλά το αποτέλεσμα. Ένας ωραίος συνδυασμός όμως του Σοφιανού με τον Μπαΐροβιτς είχε αποτέλεσμα καθώς ο τελευταίος με πλασέ διαγώνιο νίκησε τον πολύ καλό κατά τα άλλα Ξενόπουλο, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0) και διώχνοντας το άγχος που όσο κυλούσε ο χρόνος ολοένα και αυξάνονταν! Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλουστεύτηκαν για λογαριασμό των «λιονταριών» με τον Στίνα στο 89’ να πετυχαίνει μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό πλασέ το 2-0 για τους Σερραίους. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μεριά, έπαιξε χωρίς άγχος, λειτούργησε αρκετά καλά στην άμυνα ενώ όποτε του δίνονταν η ευκαιρία έβγαινε την αντεπίθεση έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Πορτογάλο χαφ Μιγκέλ Ταβάρες ο οποίος ουκ ολίγες φορές ταλαιπώρησε τους παίκτες του Πανσερραϊκού.

 

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65’ Σοφιανός), Κολομπίνο (85’ Στάϊκος), Στίνα, Κανίς (55’ Μούργος), Κατσαντώνης (65’ Μπαϊροβιτς), Σαϊντ (86’ Σιόντης).

Παναθηναϊκός Β’ (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (57’ Καρβούνης), Λαμψιάς, Καραμπάς (57’ Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος (73’ Σερπέζης), Ταβάρες, Ζεενί (65’ Τερεζίου).

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ